flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про наявність вакантної посади державної служби – секретаря суду.

21 серпня 2024, 13:26

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

      Новгородківський районний суд Кіровоградської області повідомляє про наявність вакантної посади державної служби – секретаря суду.

     Відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану" (далі – Закон) у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад, а також за наявності у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

     Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону, становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану

Загальні умови

 

Посадові обов’язки

1. Веде первинний облік справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством.

2. Здійснює прийом і реєстрацію судових справ і кореспонденції, яка надійшла до суду, підготовку та надсилання вихідної кореспонденції суду відповідно до Інструкції з діловодства.

3. Забезпечує заповнення обліково - статистичних карток в автоматизованій системі документообігу суду.

4. Забезпечує зберігання судових справ та інших матеріалів.

5. Веде номенклатурні справи суду.

6. Здійснює підготовку судових справ із скаргами, поданнями для надіслання до судів вищих інстанцій.

7. Проводить роботу із своєчасної видачі виконавчих листів у цивільних і адміністративних справах, оформлення звернення до виконання рішень суду у цивільних і адміністративних справах, в тому числі, судових рішень у справах про усиновлення, у справах про позбавлення особи батьківських прав, рішень іноземних судів, рішень, які підлягають негайному виконанню, ухвал про розшук боржника до виконання. Контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує приєднання до судових справ.

8. Веде контрольні та зведені контрольні виконавчі провадження.

9. Здійснює облік виконавчих документів, зокрема, і тих, які передаються для виконання до державної виконавчої служби. Здійснює відкликання виконавчих документів у разі припинення їх виконання.

10. Здійснює прийом судових справ на зберігання до канцелярії суду.

11. Проводить перевірку відповідності документів у судових справах опису справи.

12. Надає інформацію для складання статистичних звітів про результати розгляду судових справ.

13. Надає пропозиції щодо складання номенклатури справ суду.

14. Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

15. Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.

16. Доповідає старшому секретарю суду про дотримання секретарями судових засідань строків передачі справ до канцелярії суду.

17. На час тимчасової відсутності старшого секретаря суду за наказом керівника апарату суду виконує його обов'язки.

18. Виконує доручення керівника апарату суду, заступника керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

19. Вносить до ОСК судових справ інформацію, пов’язану з розглядом судових справ, в тому числі, про сплату судового збору та здійснює перевірки зарахування (повернення) судового збору по постановах про накладення адміністративних стягнень.

20. Вносить до обліково-статистичних карток судових справ у автоматизованій системі документообігу суду інформації про дату набрання судовими рішеннями у цивільних та адміністративних справах законної сили (у тому числі за результатами розгляду судом апеляційної чи касаційної інстанції), а також,відповідно до наказу голови суду, здійснює направлення з підписанням власним електронним цифровим підписом цих відомостей про ДНЗСРС до Єдиного державного реєстру судових рішень;

21. Підписує власним електронним цифровим підписом та направляє до Державної фіскальної служби України через Адміністратора автоматизованої системи документообігу суду запити на надання інформації про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів для внесення цих даних до виконавчого документа, що видається відповідно.

22. Відповідно до наказу керівника апарату суду здійснює автоматизований розподіл судових справ у АСДС (КП «Д-З»)

Умови оплати праці

Посадовий оклад- 8591,00 грн.

Надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до ст. 39 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VIII, Порядку присвоєння рангів державних службовці, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 306, зі змінами;

Надбавка за вислугу років, грошова допомога, що виплачується з наданням щорічної основної оплачуваної відпустки згідно Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік».

Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань, інші доплати та премії відповідно до Закону України «Про державну службу».

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Строкове призначення на період воєнного стану.

Перелік документів та строк їх подання

Резюме приймаються до 17 год. 00 хв. 27 серпня 2024 року на електронну адресу: zast_kerap@ng.kr.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

 

Освіта

Вища освіта за освітнім ступенем молодший бакалавр, бакалавр

Досвід роботи

Без вимог до стажу роботи

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою